maandag 27 maart 2017

Kittenbezoek....en een frisse duik!

Even met z'n allen op de foto. Let op zo rustig waren ze voor en na de foto niet hoor! Even een Zenn momentje!

Orchid, het sorrel-zilver poesje dat bij ons blijft wonen. Ze is het duveltje in het doosje. Ze lijkt het rustigste kitten, maar plots komt ze in actie en weet dan van geen ophouden.

Het zwart-zilvertje.

Het blauw-zilvertje.

Het zwart-zilvertje bij de krabpaal waar later op de morgen de kittens vanaf "sprongen".

Wij zijn een beetje moe geworden. Lekker warm op de radiator liggen, wie zou dat nou niet willen?

Even samen met de oudere poezen en katers aan tafel. Binnen een paar minuten....SCHOON LEEG!


Zie hoe alles samensmelt als een grote familie. Eten vinden ze allemaal ZOO LEKKER!

Afgelopen vrijdag hebben we de eerste mensen mogen ontvangen voor twee kittens van het nestje van Layka.
De kittens hebben zich voorbeeldig gedragen. Ze hebben goed laten zien wat ze zoal kunnen. (Ook wij waren er zo af en toe erg verbaasd over). Ze hebben zich ook lekker laten knuffelen en dat maakte de keuze niet veel makkelijker. Eigenlijk konden ze maar kiezen uit drie kittens. We houden er zelf één aan en er is belangstelling vanuit Engeland voor het katertje Oscar.
Hielke heeft ook kittens momenteel, dus dat zou ook een optie kunnen zijn. Uiteindelijk gaan ze voor het zwartzilver en blauwzilver poesje. Dus 2 kittens besproken afgelopen weekend. Het blauw-zilver poesje is momenteel nog beschikbaar.

De visite was nauwelijks vertrokken en toen gebeurde het.

Ze hadden al laten zien dat ze niet alleen in de hoge krabpaal konden klimmen en weer naar beneden konden komen, maar ze konden er ook boven op zitten.
Nu het volgende projectje. Hoeveel kittens kunnen er tegelijk boven op een paal met een doorsnede van 12 cm. zitten? We zagen er al twee zitten en dachten, dit gaat niet goed. Nummer drie was al onderweg. Maar nog voor dat we konden ingrijpen ging het mis. En inderdaad er viel er één van af, zo in het waterbakje. Een verzopen katje en een waterballet in de keuken. Maar gelukkig behalve de schrik niets aan de hand met de kittens. Wel waren ze erg nieuwsgierig wat er was gebeurt, en met z'n allen liepen ze door het water, pootjes schudden want die waren nat. Geen foto of filmpje helaas, maar dat het een spektakel was staat vast op ons netvlies.

De katjes maar lekker afgedroogd en de vloer gedweild, en ach het is maar water, het droogt wel weer op. Wat staat ons nog meer te wachten.....op naar week 8!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten