vrijdag 28 april 2017

Een drukke week
































Ons plan om elke week het blog bij te werken lukte ons deze week helaas niet.
Doordat de allerkleinsten minder fit waren werd er extra veel aandacht aan hun besteed, met als resultaat dat ze er weer volledig bovenop zijn gekomen. Dit is voor ons het allerbelangrijkste!

Doordat die intensieve zorg wel erg veel tijd heeft gekost hebben we het gevoel dat Layka haar nestje een beetje te kort is gekomen. De meeste knuffels gaan naar de anderen, het lekkerste eten gaat naar de anderen en wij moeten ons zelf maar vermaken en brokjes eten en mogen de restjes opmaken. Aah wat zielig zijn we toch?!

Het zichzelf vermaken gaat hun echter wel erg goed af. Ze zijn met hun vijven dus is er altijd wel iemand om mee te spelen en meestal gaat dat spelen met de hele groep. Ze kijken erg veel van elkaar af en ze proberen elkaars "prestaties" te verbeteren. Waar de ene al op durft te springen gaat de ander nog een stukje hoger. Dat is het voordeel als er wat minder op je wordt gelet. Zo druk en actief als ze deze week zijn hebben we ze nog niet eerder gezien. En nu de kleinsten zich weer fit en gezond voelen gaan die ook weer gezellig en actief mee doen.

Vandaag hebben de kittens van Layka hun tweede enting gehad en tevens is hun chip geplaatst.
Alle 5 zijn weer nagezien en er zijn geen bijzonderheden. Hopelijk krijgen ze geen ent reactie. Als alles dan goed gaat mogen ze volgend weekend verhuizen naar hun nieuwe mensen. Orchid blijft bij ons wonen, de poesjes Odi en Ocean gaan samen in Twello wonen en het katertje Oscar komt bij mensen in Bergambacht de boel op stelten zetten. Wat zal dit een rust geven in huis!

Blauw-zilver poesje Olga nog beschikbaar

Voor het grootste blauwzilver poesje Olga zijn we nog op zoek naar nieuw personeel. Eventueel zou ze ook met een kitten uit het tweede nestje kunnen verhuizen, dan mag ze even langer bij ons blijven totdat de jongste ook oud genoeg is om te verhuizen. Vinden wij helemaal niet erg hoor! Ze is zo lief. We wachten rustig af tot de juiste mensen zich voor haar melden.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten