woensdag 24 mei 2017

Voor het eerst naar buiten in de serre / kattenren


Phaedra en Orchid samen in de tuinstoel.
Moeder Layka even genieten in de zon.





Voor onze Orchid en Olga, die hier nog even woont, was het een spannend weekend.
Ze hadden al wel eens door de keukendeur naar buiten gekeken en daar de andere  poezen "buiten" gezien, maar toen ze vandaag beneden kwamen stond die deur open. Ze konden nu zelf naar buiten!

Dit was toch wel erg spannend, was het echt de bedoeling dat ze daar heen mochten? Met enige twijfel liep Orchid toch maar naar buiten. Alles was nieuw, behalve de grote poezen die er al waren kende ze wel, dus was het toch wel weer vertrouwd.

De anderen volgden al snel. Dit was leuk! Allemaal nieuw ontdekkingen, andere geluiden en geuren van de planten die ze niet kenden. De zon en de wind. Ze raakten niet uitgekeken en niet uitgespeeld. Dit willen we elke dag wel en gelukkig blijft het deze week mooi weer zodat ze hier lekker van kunnen genieten!




Omdat Orchid bij ons blijft wonen en Olga binnenkort gaat verhuizen beeindigen we voorlopig deze blog van Layka. Het valt niet mee om alle foto´s te splitsen dus is het vervolgverhaal en de foto´s  nog te volgen op het blog van Hielke. Uiteraard blijft het blog wel als naslagwerk op de weblog staan.

De ontwikkelingen van de kittens van Hielke zijn te volgen via: sadeevonwarjohielke.blogspot.com






















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten